Nokia julkaisi päivityksiä Nseries-puhelimilleen

Nokia N85

Nokia on julkaissut ohjelmistopäivityksiä kolmelle Nseries-mallille, jotka sisältävät sekä uusia ominaisuuksia että bugien korjauksia. Uuden ohjelmiston ovat saaneet N85, N95 ja Nokian tämän hetken lippulaiva, N96, joka tulee kuitenkin ensi vuonna väistymään paalupaikalta kun Nokia N97 -kosketusnäyttöpuhelin saapuu myyntiin.

Nokia N96 -malli päivittyi uuden ohjelmiston myötä versioon 12. Päivityksen kerrotaan parantavan puhelimen vakautta, käyttöliittymän nopeutta ja kameran tarkennuksen luvataan nyt toimivan paremmin. WiFi-yhteyden toimivuutta on myös kohennettu ja käyttäjällä on uuden päivityksen myötä enemmän käytössään vapaata muistia (45 Mt).

N96-mallin edeltäjän uusin ohjelmistoversio on nyt 31. Yhtiö on myynyt Nokia N95 -mallia jo kahden vuoden ajan, mutta sille julkaistaan edelleen päivityksiä, joka osoittaa laitteen pitkäjänteisestä kehittämisestä. Uusi ohjelmisto ei enää tuo N95:lle uusia ominaisuuksia, vaan siinä keskitytään pieneen viilailuun ja bugien korjailuun.

Nokian tuore N85-malli päivittyy versioon 11. Päivitys on varsin kevyt ja tarjoaa parannuksia lähinnä näppäimistön toimintaan, virranhallintaan ja videopuheluihin.

Puhelinten päivitys onnistuu Nokian Software Updater -ohjelmalla tai verkon yli N85- ja N96-malleilla.

Lähde: Tietokone