Sony Ericssonilta mielenkiintoinen Xmini Walkman -puhelin Japanin markkinoille

Japanilaisruotsalainen matkapuhelinvalmistaja, Sony Ericsson, on julkaissut Japanin markkinoille varsin mielenkiintoisen Walkman-puhelimen, joka kantaa nimeä Sony Ericsson Xmini. Se poikkeaa varsin paljon yhtiön muista Japanin markkinoilla olevista puhelinmalleista. Xmini-puhelimesta ei esimerkiksi löydy suuri resoluutioista näyttöä tai kahdeksan megapikselin kameraa, vaan siinä on keskitytty pieneen kokoon ja keveyteen.

Xmini on CDMA-puhelin, jonka ominaisuuksia ovat 320 x 240 pikselin näyttö, Bluetooth ja neljän gigatavun sisäinen muisti. Puhelin on kooltaan erittäin pieni. Sillä on pituutta nimittäin ainoastaan 75 millimetriä. Leveyttä löytyy 44 millimetriä ja paksuutta 18 millimetriä. Sony Ericsson Xmini painaa 75 grammaa.

Uutukainen tulee Japanissa myyntiin KDDI-operaattorin kautta tämän kuun lopussa. Puhelin siis ehtii mitä luultavimmin kauppoihin vielä ennen joulua.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Tällä voi olla jopa mahdollisuuksia menestyä Japanin markkinoilla, koska ei yritä olla mitään. Olen vahvasti sitä mieltä, että Nokia ryssi Japanissa juuri sen takia, että puhelimet, joita yritettiin myydä high-endinä, eivät Japanin mittapuulla olleet oikeita high-endejä. Pakostakin tuntuu kököltä siirtyä kutakuinkin hd-laatuisen näytön omaavasta ominaisuumonsterista johonkin N95:n kaltaiseen wannabe:hen.

Kommentointi on suljettu!