Lenovon Android-pohjainen Ophone näyttää hyvältä

Googlen Android -käyttöjärjestelmä on tulevaisuudessa mitä ilmeisemmin nousemassa todelliseksi tekijäksi mobiilikäyttöjärjestelmien markkinaosuuksista kilpailtaessa. Sen ympärille ovat viime aikoina kerääntyneet monet suuret matkapuhelinvalmistajat ja esimerkiksi Motorola on kertonut, että Android tulee pyörimään tulevaisuudessa suurimassa osassa sen uusia puhelimia. Toinen suuri valmistaja on Sony Ericsson, joka hiljattain paljasti työstävänsä kalliimman hintaluokan Android-puhelinta, jonka pitäisi löytää tiensä kauppoihin ensi kesänä.

Sitten itse otsikon aiheeseen. Lenovon uudesta Android-pohjaisesta puhelimesta on levinnyt nettiin kuva, jonka perusteella ainakin voidaan sanoa, että puhelimen ulkoinen olemus on kohdallaan. Puhelin muistuttaa muotoilultaan ja nimeltään Applen iPhonea. Lenovon Android-puhelin kulkee nimittäin nimellä Ophone.

Uutukaisesta ei tiedetä vielä juurikaan mitään. Viimeisimmän huhun mukaan puhelin tulee näillä näkymin myyntiin ainoastaan Kiinassa, koska Ophone pohjaa TD-SCDMA-teknologiaan.

Puhelimen nimen kohdalla tilanteesta tekee mielenkiintoisen väittämä, jonka mukaan brittiläinen yhtiö nimeltään O’WONDER omistaa OPHONE brändin. Näyttää siltä, että Lenovo joutuu vielä vaihtamaan puhelimensa nimen tai sopimaan sen käytöstä brittiyhtiön kanssa. Nähtäväksi jää, miten asia ratkaistaan.

Lähde: UnwiredView