Vinkki: Lue aikakauslehtiä ilmaiseksi iPhonella

Törmäsin Zinio.comin tarjoamaan palveluun jo joitakin kuukausia sitten, mutta en kiinnittänyt siihen silloin kovinkaan paljon huomiota, koska en itse omistanut vielä tuolloin iPhonea. Nyt talosta kuitenkin löytyy iPhone 3G ja kyseinen sivusto putkahti mieleeni tässä hiljattain, joten päätin jakaa sen vinkkinä myös muille iPhone-käyttäjille.

Palvelu löytyy siis osoitteesta http://www.zinio.com/iphone. Sivuston kautta iPhone-käyttäjät pääsevät käsiksi useisiin ulkomaisiin aikakauslehtiin. Mukana ovat muun muassa PC Magazine, Macworld, iPhone Life, Playboy ja U.S News & World Report. Parasta on, että palvelu on täysin ilmainen, eikä vaadi edes rekisteröitymistä. Käyttäjän tarvitsee vain suunnata iPhonen Safari-nettiselain yllä olevaan osoitteeseen ja valita itseään kiinnostava lehti.

Hyviä lukuhetkiä!

1 kommentti

  1. Todella hyvä sivu likea lehtiä, mutta EDGEllä hieman hidasta ja vaivalloista. Wifin tarvisi mutta sekin on ainoastaan kotona jolloin taas on aivan sama lukea tietokoneella.

    Mutta bussissa hyvä lukea jos kenttää löytyy.

Kommentointi on suljettu!