Mobile-Review testasi Nokia N97 -lippulaivamallin

Vain muutama viikko virallisen esittelyn jälkeen suosittu matkapuhelinsivusto, Mobile-Review, julkaisee oman arvostelusta Nokia N97 -lippulaivamallista. Kyseessä ei ole kuitenkaan aivan lopullinen arvio Nokian uutukaisesta, koska puhelin tulee myyntiin vasta noin kuuden kuukauden päästä, joten N97-malli tulee kokemaan vielä muutoksia ohjelmiston osalta. Uutukaisesta kiinnostuneille testi on kuitenkin ehdottomasti lukemisen ja näkemisen arvoinen.

Testissä käydään läpi muun muassa puhelimen muotoilua, näyttöä, akun kestoa ja musiikkiominaisuuksia. Jutussa ei kuitenkaan käsitellä ollenkaan esimerkiksi N97-mallin viiden megapikselin kameraa, koska sen kerrotaan eroavan vähän Nokian muista viiden megapikselin kameroista.

Mobile-Review:n mukaan Nokia on työntänyt uutukaisen myyntiintulopäivän niin kauas, koska yhtiön täytyy valmistella useita online-palveluita, jotka liittyvät Nokian tulevaan lippulaivaan. Näin ollen puhelimelle ei osattu vielä antaa lopullista tuomiota, mutta sen eduiksi lueteltiin suuri näyttö ja 32 gigatavun sisäinen muisti, joilla se nousee esimerkiksi Sony Ericsson XPERIA X1 -mallin yläpuolelle.

Koko arvostelu löytyy täältä.