Joulu lähestyy – Mitä MobiiliBlogille kuuluu?

Joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia ja samalla vuoden 2008 loppu alkaa olla käsillä. MobiiliBlogin osalta se tarkoittaa sitä, että sivustolla tulee joulukuun loppuu mennessä täyteen kymmenen kuutta, joka on ainakin omasta mielestäni varsin mukava saavutus, koska nykypäivänä monet blogit kuolevat muutamassa kuukaudessa, alkuinnostuksen lopahtaessa.

Tähän mennessä blogissa on julkaistu jo yli 800 merkintää, joiden joukossa on useita kattavia arvosteluita, kuten ihan hetki sitten julkaistu XPERIA X1 arvostelu, joka on muuten sivuston historian laajin arvio. Tällä hetkellä testipenkissä on Applen iPhone 3G, jonka aikataulusta en ala sanomaa mitään näin joulupyhien lähestyessä.

MobiiliBlogi on onnistunut vajaan kymmenen kuukauden aikana saamaan varsin vakaan aseman Suomen blogien joukossa. Uniikkeja kävijöitä on tällä hetkellä keskimäärin 700-800 päivässä ja RSS-tilaajia FeedBurnerin mukaan noin 180. Osa kiitos hyvistä luvusta kuuluu myös Henrille ja Jyrille, jotka ovat auttaneet sisällön luomisessa.

Alkuperäinen tavoitteeni oli luoda matkapuhelinsivusto, joka tarjoaa päivittäisiä uutisia ja kattavia arvosteluita. Esimerkkinä ovat olleet monet ulkomaiset sivustot, kuten IntoMobile ja EngadgetMobile. Tavoitteessa on mielestäni onnistuttu. Ensi vuonna pyritäänkin jatkamaan samalla linjalla ja tarjoamaan käyttäjille mobiilialan uutisia päivittäin suomeksi, mutta myös uusia ajatuksia ja kehitysideoita otetaan mielellään vastaan.

Joulupyhien ja uudenvuoden ajaksi MobiiliBloginkin uutisointi tulee hiljentymään, mutta välipäivinä tullaan varmastikin näkemään jotain eloa sivustolla, joten muistakaa käydä vierailemassa.

Hyvää joulun ja uudenvuoden odotusta toivottaa MobiiliBlogin väki!

6 kommenttia

  1. Mä käyn suunilleen joka päivä ja välillä useamminkin tällä sivulla.

  2. Mukavat sivut on, aika usein tulee käytyä katselemassa mobiilimaailman nopeaa kehittymistä.

    Hyvät joulut teemulle ja blogin lukijoille 🙂

  3. Niin ja eihän Henriä ja Jyriä saa unohtaa, hyvät joulut sinnekkin

  4. Hyvät joulut täältäkin kaikille Mobiiliblogin lukijoille 🙂

Kommentointi on suljettu!