Konami vahvisti Metal Gear Solid -pelin saapumisen iPhonelle

Konami on vahvistanut tuovansa Metal Gear Solid -pelin Applen iPhone-älypuhelimelle. Vahvistusta ei siis tarvinnut odottaa kauaa, sillä eilen nettiin levisi kuvia kyseisestä pelistä, jotka oli skannattu suoraan japanilaisesta Famitsu Weekly -pelilehdestä.

Uusi peli kulkee nimellä Metal Gear Solid Touch ja se tulee saataville App Storen kautta ensi keväänä. Sen tarkempaa saapumisajankohtaa Konami ei vielä antanut.

iPhone-versio seuraa METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS (MGS4) -pelin jalanjälkiä tuomalla samat maailmat ja henkilöt kannettavassa muodossa. Kaikki pelin tasot ja henkilöt pohjaavat MGS4-pelin tarinaan. Metal Gear Solid Touch -pelistä löytyy kaikkiaan kahdeksan tasoa, mutta Konami kertoo tarjoavansa lisätasoja myöhemmin käyttäjien ladattavaksi.

Yhtiö kertoi myös tuovansa kolme muuta peliä iPhonelle, jotka saapuvat ladattaviksi jo tämän vuoden puolella: DanceDanceRevolution S Lite, Frogger ja SILENT HILL The Escape. Peleistä ensi mainittu ei saavu ollenkaan Euroopan markkinoille, mutta Frogger ja SILENT HILL The Escape ovat sen sijaan saatavilla myös Euroopassa.

Lähde: Konami