Nokia Image Exchange tekee kamerakuvien jakamisesta helppoa

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia on tuonut ladattavaksi uuden Image Exchange -ohjelman, jonka avulla yhtiö haluaa helpottaa kamerakuvien jakamista. Kyseessä on kokeilumielessä tehty palvelu, joka löytyy Nokia Beta Labs -sivuston kautta ilmaiseksi. Nokian tavoitteena on ilmeisesti kehittää palvelua eteenpäin hyödyntäen käyttäjien palautetta. Tulevaisuudessa tämän kaltainen palvelu voisi hyvinkin olla vakiotavaraa Nokian puhelimissa.

Nokia Image Exchange on varsin yksinkertainen palvelu, joka helpottaa huomattavasti kamerakuvien jakamista ja varmuuskopiointia. Perusideana on, että kun käyttäjä ottaa puhelimellaan kuvan, niin se siirretään suoraan Image Exchange -palveluun ilman, että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään ylimääräistä. Samalla kuva on varmuuskopioitu talteen. Palvelusta löytyy lisää tietoa yllä olevasta videosta.

Nokian Image Exchange on tarkoitettu toimivaksi  S60 3.1- and 3.2-puhelimilla. Se toimii siis esimerkiksi seuraavissa malleissa: N76, N78, N81, N82, N85, N95, N95 8GB, E71 ja Nokia 5320 XpressMusic. Yhtiön mukaan yhteensopivuudessa on havaittu ongelmia N96-, E90- ja 5800-mallien kanssa.

Lataa Image Exchange.

Lähde: UnwiredView