Samsungilta Google Android -puhelin ensi vuoden toisella neljänneksellä?

Google Android on ensi vuonna nousemassa todella haastamaan suuret mobiilikäyttöjärjestelmät, kuten Symbianin, Windows Mobilen ja Linuxin. Lähes joka viikko kuulemme uutisia matkapuhelinvalmistajista, jotka kertovat tuovansa markkinoille Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvia puhelimia. Suurista valmistajista Motorola on ollut etulinjassa Google Androidin osalta, mutta pikku hiljaa myös muiden isojen osalta alkaa kuulua huhuja. Viimeisin huhu koskee korealaista Samsungia, jonka uskotaan tuovan markkinoille ensimmäisen Google-puhelimensa ensi vuoden toisen neljänneksen aikana.

Samsungin tulevasta uutukaisesta ei vielä tiedetä paljoa käyttöjärjestelmää enempää. Kyseessä on kuitenkin mitä ilmeisemmin suurella kosketusnäytöllä varustettu puhelin, josta ei löydy QWERTY-näppäimistöä. Samsungin Android -puhelinta ohjataan siis kokonaan kosketusnäytön kautta.

Lähde: Gizmodo

2 kommenttia

  1. ”Google Android on ensi vuonna nousemassa todella haastamaan suuret mobiilikäyttöjärjestelmät, kuten Symbianin, Windows Mobilen ja Linuxin.”

    Ömm eikös androidikin ole linux pohjainen 😉

  2. Hyvä huomio! Meinaa välillä unohtua.. Ainakin se haastaa sitten muut Linux-käyttöjärjestelmät 😀

Kommentointi on suljettu!