NanoTouch-näyttö mahdollistaa laitteiden käyttämisen takaapäin

Tulevaisuudessa kosketusnäytöllä varustettuja puhelimia ja muita laitteita ei välttämättä enää näpytelläkään päältä, vaan niitä hallitaan näytön takapuolelta. Tällaisen toteutuksen mahdollistaa uusi läpikuultava NanoTouch-näyttö, jonka kehutaan helpottavan pienikokoisilla näytöillä varustettujen laitteiden hallintaa.

Nykyiset kosketusnäytöillä varustetut laitteet, kuten iPhone, voivat olla toisinaan vaikeita hallita ja nähdä samaan aikaan mitä näytöllä näkyy. Takaapäin käytettävissä näytössä käyttäjän käsi ei peitä näytön näkymää ja näin ollen puhelinta on helpompi hallita. NanoTouch-näyttö mahdollistaa myös helpommin useamman sormen käyttämisen yhtä aikaa, joka käy selväksi tästä videosta.

NanoTouch on LucidTouch-näytön seuraaja, joka oli liian suuri ja kömpelö käytettäväksi esimerkiksi matkapuhelimissa ja MP3-soittimissa. NanoTouch on sen sijaan suunniteltu pienille laitteille, koska se on ohut ja kooltaan 2.4 tuumaa.

Itse NanoTouch-näytön valmistaja näkee teknologialleen paljon sovelluksia muodissa ja koruissa. Onkin mielenkiintoista nähdä, missä kaikessa teknologiaa tullaan käyttämään.

Lähde: Gizmodo

1 kommentti

  1. Miksiköhän sen luurin takapuolella ei voi olla normaalia touchpadia *optionaalisena* käyttömahiksena? En liene ainoa, joka on sen perään haikaillut jo vuosia sitten. Tahattomaan käyttöön löytyis varmaankin nykuyaikana joku esto.

Kommentointi on suljettu!