LG KF900 PRADA -tyylipuhelin saapui kauppoihin 600 euron hinnalla varustettuna

LG PRADA

LG:n toisen sukupolven PRADA-tyylipuhelin on saapunut kauppoihin ympäri Eurooppaa. Uutukaisen hinta pyörii 600 euron tuntumassa, joka on linjassa yhtiön antaman hinta-arvion kanssa. LG julkisti yhdessä PRADA:n kanssa LG KF900 PRADA -tyylipuhelimen lokakuun puolenvälin tietämissä jatkamaan ensimmäisen PRADA-mallin menestystä.

Uuden LG PRADA:n näkyvimpiin uudistuksiin kuuluu liukukannellinen QWERTY-näppäimistö, joka tekee viestien kirjoittamisesta entistäkin helpompaa. Muilta osin uutukainen noudattelee ulkoisesti hyvin paljon ensimmäisen sukupolven PRADA-mallin tyyliä.

Toisen sukupolven LG PRADA -mallin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, FM-radio, TV-out ja microSDHC-muistikorttipaikka. Puhelimen näyttö on kooltaan kolme tuumaa ja se tarjoaa 400×240 pikselin tarkkuuden.

Noin kuukausi uuden PRADA:n julkistuksesta yhtiö esitteli Link Bluetooth -kellon, joka on tarkoitettu tyylipuhelimen kaveriksi. Tuolloin ei vielä tiedetty, tuleeko kello puhelimen mukana, mutta nyt on varmistunut, että se tulee ostaa erikseen. Kellolle kertyy hintaa 299 euroa.

Lähde: GSM Arena