Nokian uusi laskin on varustettu käsialantunnistuksella

Nokia on tuonut Beta Labs -palveluun ladattavaksi uuden laisen laskimen, jota käytetään kosketusnäytön kautta kirjoittamalla. Yhtiön uusi Handwriting Calculator -sovellus perustuu siis käsialantunnistukseen ja se toimii ainoastaan Nokian kosketusnäytöllisillä laitteilla, joten ainut puhelin, jossa se toimii tällä hetkellä on 5800 XpressMusic. Laskin toimii myös maemo-alustaan perustuvilla N800– ja N810-laitteilla, joista löytyy OS2008-käyttöjärjestelmäversio.

Handwriting Calculator -laskimen avulla Nokia haluaa esitellä uutta ja kehittyneempää käsialatunnistusta, joka osaa lukea monimutkaisiakin lausekkeita. Laskimen toiminnasta saa lisää tietoa uutisen lopusta löytyvästä videosta.

Sovellus on täysin ilmainen ja sen voi ladata täältä. Laskimesta on myös saatavilla oma versionsa Windows XP– ja Vista-käyttöjärjestelmille.

5 kommenttia

  1. 5800XM:n omistavana voisin sanoa, että Nokia voisi keskittyä jonkun käsialan tunnistuksen kehittämisen sijaan itse käyttöliittymään. Todella surkea tuo S60v5. 🙁

  2. Toimiva on ainakin PC:llä piirtopöydän kanssa. Tuo kertomerki on kyllä pirullisen tyhmästi tehty, kertomerkkinä toimii ”*”-merkki eikä ”x” tai ”keskipiste”. Muuten erittäin toimiva ja käyttäisin varmasti, jos olisi joku Nokian kosketusnäytöllinen…

  3. Toimii kun junan vessa. Tuosta olisi joskus koulu vuosina ollut hyötyä. 😀

Kommentointi on suljettu!