iPhone Nanolle myydään jo suojakoteloita netissä!

iPhone Nano on ollut näin joulun alla uutisoinnin kohteena jo useampaan otteeseen. Kaikki alkoi suojakoteloita valmistaman XSKN:kuvasta, jossa esiteltiin mahdollista koteloa uudelle iPhone-mallille. Huhu sai lisää tuulta purjeisiinsa, kun nettiin levisi kuva iPhone Nanosta. Kuvan aitoudesta ei ole mitään tietoa, mutta kyseessä on viimeisimmän tiedon mukaan ilmeisesti vain fanin tekemä konseptikuva, ei siis aito iPhone Nano.

Nyt iPhone Nano nousee taas keskustelun kohteeksi, kun XSKN on julkaissut nettisivullaan kokonaisen kotelomalliston Applen huhutulle Nano-puhelinmallille. Kotelo on saatavilla useina eri värivaihtoehtoina, kuten punaisena, mustana ja sinisenä. Hintaa XSKN:n iPhone Nano -suojakotelolle kertyy 25 dollaria.

Vaikuttaa hieman siltä, että iPhone Nano on todellakin tulossa markkinoille pian tai sitten XSKN:n yrittää vain huijata kävijöitä sivustolleen. Erittäin jännittävää nähdä, mitä Macworld 2009 -tapahtumassa tullaan näkemään!

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

  1. Sopisi myös kertoa, että XSKN myi suojakoteloita ennen iPhonen ilmestymistä, sama homma 4. sukupolven iPod Nanojen suhteen. Entäs kolmas kerta ? 🙂
    Saapi nähdä..

  2. Kiitos tiedosta Henri! Todella jännittävää nähdä, mitä Macworldissä tapahtuu! 🙂

  3. Voisitteko mainostaa vielä vähän enemmän applea/iphonea? Kuka teistä omistaa kyseisen puhelimen siellä, kun on pakko pitää hypeä yllä keinotekoisesti? Tänä päivänähän jokainen kosketusnäytöllinen puhelin on iphonen tappaja.

    Jos saatte jotain tyydytystä siitä että suositte jotain yhtiötä, niin onnea vaan. Toivottavasti saitte hyvät lahjatkin sieltä suunnalta (en itse muuten suostuisi mainostamaan yhtä paljon).

    ps. voisitte myös muiden merkkien huhuista uutisoida, saisitte vähintään 10x uutismäärän. huhuthan ovat vain huhuja, eivät mainoksia.

  4. iPhone vain sattuu tällä hetkellä olemaan huhujen osalta pinnalla, joka johtunee luultavasti lähestyvästä Macworld-tapahtumasta. Siksi siitä uutisoidaan. Mistään suosimisesta ei ole kysymys ja sivustoa seuranneet kyllä tietävät, että muihinkin merkkeihin kohdistuvista huhuista uutisoidaan paljon. Eiköhän nämä iPhone Nanoon kohdistuvat huhut lopu kunhan Macworld saadaan pois alta. 🙂

Kommentointi on suljettu!