Philipsiltä tyylikäs Xenium X620 -puhelin

Philips on tuomassa Venäjän ja Kiinan markkinoille uuden Xenium-sarjan puhelimen, joka tarjoaa yhtiön tapaan huikean valmius- ja puheajan. Uutukainen on mallinimeltään Xenium X620 ja se tarjoaa X500– ja X600-mallien tavoin huikean kahden kuukauden valmiusajan, joka on paljon verrattaessa muiden valmistajien valmiusaikoihin. Puheaikaa uutukainen tarjoaa 12 tuntia.

Ominaisuuksiltaan Philips Xenium X620 on keskisarjaan sijoittuva malli. Siitä löytyy muun muassa 2.4 tuuman QVGA-näyttö, USB 1.1, 3.2 megapikselin kamera, musiikkisoitin, microSDHC-muistikorttipaikka, Bluetooth ja EDGE.

Puhelimen virrankulutusta on pyritty pienentämään muun muassa jättämällä 3G-yhteys pois, joka tunnetusti syö paljon virtaa. Siitä huolimatta puhelimen toiminta-ajat ovat vakuuttavia.

Xenium X620 on kooltaan 110 x 50 x 15 millimetriä ja se painaa 120 grammaa.

Ikävä kyllä tämäkään Philipsin uutukainen ei ole ilmeisesti tulossa myyntiin Venäjän ja Kiinan ulkopuolelle. Tällekin puhelimelle olisi varmasti kysyntää myös Euroopassa ja Amerikassa. Toivotaan, että Philips laajentaa markkinoitaan jossain vaiheessa.

Lähde: iDENS.cz & EngadgetMobile