Nokia tarjoaa viikon ilmaisen navigointilisenssin Nokia Maps -ohjelmaan

Nokia N96 Maps

Nokia on ottanut uuden aseen käyttöön yrittäessään houkutella lisää maksavia asiakkaita Nokia Maps -karttasovelluksen pariin. Yhtiö tarjoaa nimittäin kaikille halukkaille mahdollisuuden kokeilla sovelluksen navigointiominaisuuksia ilmaiseksi viikon ajan. Vaatimuksena on, että käyttäjältä löytyy Nokian puhelin varustettuna GPS-ominaisuudella ja Nokia Maps v2.0 wk26 -ohjelmalla.

Ilmaisen navigointilisenssin hankkiminen on helppoa. Käyttäjän tarvitsee vain vierailla tällä sivustolla ja syöttää annettuun kenttää puhelinnumeronsa, johon Nokia sitten lähettää tarvittavan aktivoimiskoodin. Sen jälkeen saatu koodi syötetään Maps-sovellukseen ja homma on sitä myöten selvä.

Perinteisestihän Nokia Maps -sovellus tarjoaa ilmaiseksi ainoastaan paikannusominaisuuden. Navigointiin tarvitsee lisenssin, jota yhtiö tarjoaa nyt kokeiltavaksi viikon ajan.

1 kommentti

  1. edelleenkin, sen piti olla ilmainen…….

Kommentointi on suljettu!