Viestikunkku.fi tarjoaa rajattomasti ilmaisia tekstiviestejä uudenvuoden kunniaksi!

Viestikunkku.fi tarjoaa kaikille halukkaille mahdollisuuden lähettää rajattoman määrän uudenvuoden tervehdyksiä täysin ilmaiseksi. Tekstiviestin lähettäminen ilmaiseksi onnistuu uudenvuodenaattona, eli tänään, kello 18-01 ja niiden lähettämiseen käyttäjä tarvitsee ainoastaan internetyhteydellä varustetun tietokoneen.

”Uudenvuodenaatto on ainutlaatuinen päivä vuodessa, sillä silloin lähetetään eniten tekstiviestejä”, kertoo Lasse Järvinen, yksi viestikunkku.fi -sivuston perustajista. ”Tavoitteenamme ei ole vain tarjota ilmaisia tekstiviestejä vaan tehdä lähettämisestä näppärämpää kuin kännykällä näpyttely. 

Viestikunkku.fi avattiin yleisölle viime kesänä ja sivustolla on nyt yli 13 000 käyttäjää, jotka käyttävät palvelua päivittäin ilmaisten tekstiviestien lähettämiseen. Käyttäjät keräävät itselleen krediittejä hyödyntämällä tarjouksia – ilmaisia ja maksullisia, joilla he voivat lähettää viestejä. Palvelun hyviin puoliin kuuluu, että kaikki sivuston kautta lähetetyt viestit näyttävät aivan tavallisilta tekstiviesteiltä ja ne saapuvat vastaanottajalle lähettäjän omalla numerolla. Viesteihin ei myöskään lisätä mitään mainoksia.

”Olemme saaneet hienon alun ja uudenvuodenaatto on mitä mainioin päivä tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus kokeilla palveluamme”, sanoo Lasse Järvinen. ”Kaikki, jotka vierailevat sivulla kello 18 ja yhden välillä voivat lähettää rajattoman määrän tekstiviestejä kaikkiin suomalaisiin kännykkänumeroihin.”

1 kommentti

  1. ”Viestikunkki.fi tarjoaa kaikille halukkaille…”

Kommentointi on suljettu!