Android Market laajenee Euroopassa – Maksulliset ohjelmat tulossa vuoden alussa

Googlen App Storea vastaava palvelu, Android Market, on laajentumassa vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana uusille markkina-alueille Euroopassa. Palvelun kerrotaan laajentuvan alkuvuodesta ainakin Saksaan, Itävaltaan, Tsekkiin ja Hollantiin. Uutista voidaan pitää merkittävä vihjeenä siitä, että Android-puhelimet ovat todella astelemassa esiin Euroopassa tämän vuoden alussa. Miksi muuten Google olisi halukas laajentamaan Android Market -palvelun saatavuutta?

Ohjelmistokaupan laajentumisesta kertoi Googlen Eric Chu, joka lähetti asiasta sähköpostin Android Marketin rekisteröityneille käyttäjille.

Laajentumisen yhteydessä kerrottiin myös, että palveluun on edelleen tulossa mahdollisuus lisätä maksullisia ohjelmia. Tuki maksullisille ohjelmille saapuu tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana alkaen Yhdysvalloista ja Isosta-Britanniasta. Sen jälkeen palvelu laajenee portaittain ensimmäisenä Saksaan, Itävaltaan ja Hollantiin. Seuraavassa vaiheessa maksullisten ohjelmien tuki levittäytyy Ranskaan, Italiaan ja Espanjaan.

Lähde: Talk Android