Palm julkistaa ensimmäisen Nova-puhelimen CES 2009 -tapahtumassa?

Palm Nova

Palm julkistaa CES 2009 -tapahtumassa täysin uuden Nova-alustan, joka tulee löytymään sen tulevista matkapuhelimista. Uudesta käyttöjärjestelmästä tiedetään vielä hyvin vähän, mutta sen tarkoituksena on kuroa kiinni syntynyttä eroa kilpailijoihin, kuten iPhoneen ja BlackBerry-puhelimiin nähden. Palm on jäänyt kehityksessä jälkeen viime vuosina kovasti ja uuden alusta toivotaankin tuovan selvän piristysruiskeen yhtiön matkapuhelimiin.

Viimeisimmät huhut kertovat, että uuden Nova-alustan julkistuksen yhteydessä tullaan myös näkemään ensimmäinen alustaan perustuva puhelin. Kyseessä olisi varsin looginen liike ja voisi kuvitella uuden alustankin esittelyn olevan varmasti helpompaa, jos on jotain konkreettista näytettävää.

Uudesta puhelimesta tiedetään vielä vähän. Huhun mukaan siitä löytyy ainakin kosketusnäyttö ja alhaalta esiin tuleva QWERTY-näppäimistö. Puhelimen valmistajaksi arvaillaan HTC:tä. Yllä on yhdenlainen näkemys Palmin tulevasta puhelimesta.

Yhtiön kannalta eletään varsin jännittäviä hetkiä, sillä Palm on ollut selvissä vaikeuksissa markkinoilla. Uudelta Nova-alustalta odotetaan paljon ja sen on lähes pakko menestyä, jotta yhtiö voi jatkaa matkapuhelinmarkkinoilla.

Lähde: UnwiredView