Steve Jobs myönsi terveysongelmat

Steve Jobs

Applen pääjohtaja Steve Jobs on ottanut vihdoin kantaa netissä pyörineisiin väitteisiin hänen huonontuneesta terveydentilastaan. Jobs on julkaissut avoimen kirjeen, jossa hän selventää tilannetta ja kertoo kärsineensä koko viime vuoden hormonaalisesta epätasapainosta, jonka vuoksi hän on muun muassa menettänyt huomattavasti painoaan.

Jobsin mukaan lääkärit ovat etsineet syytä painonputoamiseen, mutta vasta hiljattain tehdyillä testeillä onnistuttiin löytämään varsinainen syy. Hormonaalinen epätasapaino on johtanut siihen, että tärkeät proteiinit ovat vähentyneet kehosta. Jobs kertoo aloittaneensa jo tarvittavat hoidot ja lääkäreiden mukaan kestää ainakin loppukevääseen saakka saada osa kehon massasta takaisin.

Netissä pyörineet huhut ovat jo pahimmillaan väittäneet Steve Jobsin olevan kuolinvuoteella ja siksi yhtiön pääjohtaja halusi selventää tilannetta avoimella kirjeellä. Jobs kertoo viettävänsä tällä hetkellä lomakautta perheensä kanssa ja hänellä ei ole aikomusta vetäytyä tehtävästään.

Lähde: Tietoviikko