Uusia kuvia iPhone 3G (PRODUCT) RED -mallista levisi nettiin

iPhone 3G PRODUCT RED

Huhut punaisesta iPhone 3G -mallista juontavat juurensa jo viime vuoden heinäkuuhun, jolloin uutisoimme ensimmäistä kertaa iPhone 3G (PRODUCT) RED -mallista kuvan kera. Tuolloin huhuttiin, että uusi versio ei olisi pelkästään väritykseltään erilainen, vaan siitä löytyisi myös 32 gigatavun sisäinen muisti. Nyt netissä leviää uusia kuvia huhutusta mallista, joiden perusteella näyttää siltä, että (PRODUCT) RED -erikoisversio on itse asiassa varustettu vain 16 gigatavun muistilla. 

Ei olisi yhtään tavatonta, jos Apple julkaisisi (PRODUCT) RED -version iPhone 3G:stä. Yhtiöllä on aiemmin ollut (PRODUCT) RED iPodeja ja itse asiassa iPod Nanosta ja iPod Shufflesta on tälläkin hetkellä saatavilla punainen erikoisversio.

Kannattaa kuitenkin huomata, että kyseisessä kuvassa olevasta punaisesta iPhone 3G:stä puuttuu kokonaan (PRODUCT) RED logo, joten sen todenperäisyyttä voidaan arvuutella. Voihan toki olla, että kyseessä on vain punainen malli, eikä (PRODUCT) RED -erikoisversio.

Philip Shiller pitää huomenna MacWorld 2009 -tapahtumassa suomenaikaan noin kello seitsemältä illalla avajaispuheen, jolloin tehdään luultavimmin merkittävimmät tuotejulkistukset vähään aikaan. Tapahtumaan toki liittyy paljon spekulaatioita, koska Steve Jobs ei anna avajaispuhetta ja joidenkin mielestä mitään merkittäviä julkistuksia tämän vuoden MacWorld-tapahtumassa ei tulla näkemään.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Ebaysta irtoaa jo nyt ”virallisesti” brändätyt takakuoret kaikilla väreillä eli applen tuotoksista ei välttämättä kuvassa ole kysymys.

Kommentointi on suljettu!