Ensimmäiset livekuvat Android-pohjaisesta Kogan Agorasta levisivät nettiin

Kogan Aroga live

Australialaisen Kogan-yhtiön oma Android-pohjainen puhelin julkaistiin virallisesti joulukuun alussa. Uutukaisen toimitukset tosin alkavat vasta 29. tammikuuta, joten sitä joudutaan odottelemaan vielä hetki. 

Kogan Agora -älypuhelimesta on kuitenkin nyt saatu ensimmäiset maistiaiset livekuvien muodossa, joita on levinnyt nettiin muutamia. Kuvien perusteella puhelin ei näytä häikäisevältä, mutta hintaansa nähden se on ihan hyvännäköinen kapistus. Agora-puhelimen perusmallihan maksaa ainoastaan vain noin 200 yhdysvaltain dollaria. Kyseessä on siis erittäin kohtuuhintainen Android-puhelin, jonka ostaminen Australian ulkopuolellekin onnistuu yhtiön sivujen kautta. Ulkomaille tilattaessa puhelimelle toki kertyy hieman enemmän hintaa.

Uutukaisen ominaisuuksia ovat muun muassa 2.5 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, HSDPA, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. Kalliimmasta Pro-mallista löytyy lisäksi WiFi, GPS ja kahden megapikselin kamera.

Lisää livekuvia on nähtävissä Gizmodon sivustolla.