Motorolalta ympäristöystävällisempi puhelin: W233 Renew

Motorola W233 Renew

Eilen julkistetun MOTOSURF A3100 -mallin yhteydessä yhtiö julkaisi myös toisen puhelimen, joka kantaa nimeä Motorola W233 Renew. Kyseessä on peruspuhelin, joka ei häikäise ominaisuuksillaan, vaan pyrkii vetoamaan asiakkaisiin ympäristöystävällisyydellään. Puhelimen kuori on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista saatavalla materiaalilla. W233 Renew on myös markkinoiden ensimmäinen puhelin, joka on täysin hiilineutraali (carbon neutral).

Suunnitellessaan puhelimen pakkausta Motorola onnistui pienentämään sitä 22 prosenttia. Kaikki pakkauksen sisällä olevat lehtiset on tulostettu kierrätetylle paperille. Mielenkiintoinen yksityiskohta on paketin mukana tuleva valmiiksi maksettu kuori, jolla asiakas voi lähettää vanhan puhelimen kierrätykseen ilman lisämaksua.

Tekniseltä osalta puhelin tarjoaa värinäytön, CrystalTalk-teknologian ja viestintäominaisuudet. Puhelin tulee vuoden alussa saataville Yhdysvalloissa T-Mobile-operaattorin kautta. Yhtiö ei kertonut saapuuko W233 Renew myyntiin myös muualla päin maailmaa.

Lähde: Motorola