Nokia.mobi laajenee Here & Now -osiolla

Here and Now

Nokia laajentaa matkapuhelimille tarkoitettua Nokia.mobi-palvelua uudella Here & Now -osiolla, joka tulee tarjoamaan muun muassa uutisia maailmalta, juoruja julkkiksista ja musiikkia. Kyseessä on siis palvelu, joka kokoaa yhteen uutisia eri aihealueista ja tuo tietoa Nokian palveluista ja tuotteista.

”Tarjoamalla laadukasta sisältöä asiakkaillemme yhteistyökumppaneiden kautta, kuten Reuters.comin ja RollingStones.comin, saavat käyttäjät enemmän irti Nokia.mobi-palvelusta uuden Here & Now -osion ansiosta”, kommentoi uutta osiota Nokia.mobi-palvelun johtaja Juha Rytkönen.

Nokia uskoo uuden osion houkuttelevan käyttäjiä palaamaan sivustolle useammin ja tarjoavan mielenkiintoisia mahdollisuuksia muun muassa mainostajille. Nokia.mobi-palvelua ovat mainosmielessä hyödyntäneet jo muun muassa BMW ja American Express.

Nokia.mobi löytyy osoitteesta http://www.nokia.mobi.

1 kommentti

  1. Sain Teiltä puhelimeeni 0500155074 tekstiviestin, jossa rekisteröitymiseni vahvistettiin ja annettiin salasana, jolla voin kirjautua My Nokia palveluun. Tekstiviesti kuitenkin jostakin syystä poistui puhelimestani ja samalla salasana. Pyydän lähettämään tekstiviestin uudelleen tai sähköpostilla minulle.

Kommentointi on suljettu!