Pharos Traveler 137 -älypuhelin tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia

Pharos Traveler 137

Matkapuhelinmarkkinoilla varsin tuntematon Pharos on julkistanut uuden Windows Mobile -käyttöjärjestelmään pohjautuvan älypuhelimen, joka tarjoaa varsin mielenkiintoisia ominaisuuksia ja voisi hyvin haastaa esimerkiksi HTC:n. Uutukainen kantaa mallinimeä Traveler 137 ja sen myyntihinta Yhdysvalloissa on 599.95 dollaria. Puhelimen odotetaan saapuvan markkinoille Yhdysvalloissa vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Puhelimesta löytyy Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmä, jonka pyörittämisestä huolehtii Qualcommin 528 megahertsin prosessori. Kuoren alta löytyy myös 256 MB:tä DDR-muistia ja 512 MB:tä ROM-muistia.

Pharos Traveler 137 -puhelimen vakuuttavimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen 3.5 tuuman kosketusnäyttö, jonka resoluutio on huimat 480 x 800 pikseliä. Tarkkuudeltaan samanlainen näyttö löytyy myös Sony Ericsson XPERIA X1 -älypuhelimesta, mutta koossa se joutuu taipumaan puoli tuumaa.

Uutukainen keskittyy nimensä mukaisesti GPS-ominaisuuksiin. Erilaisen puhelimesta muihin GPS-puhelimiin verrattaessa tekee se, että Traveler 137 ei tarvitse puhelinverkkoyhteyttä navigoimiseen. Puhelimen mukana toimitetaan Pharos’ Smart Navigator -ohjelmisto, joka tarjoaa muun muassa käännös käännökseltä toimivan navigoinnin ja Follow Me -ominaisuuden. Follow Me mahdollistaa oman sijainnin jakamisen esimerkiksi perheenjäsenille, jotka voivat seurata liikkeitäsi tietokoneella tai Windows Mobile -puhelimella.

Suuren näytön ja sisäänrakennetun GPS-ominaisuuden lisäksi puhelimesta löytyy HSDPA, HSUPA, WiFi, Bluetooth, microSDHC-muistikorttipaikka, kolmen megapikselin kamera ja toinen kamera videopuheluita varten.

Lähde: EngadgetMobile & CNET

2 kommenttia

  1. ”Ei tarvitse puhelinverkkoyhteyttä navigoimiseen”
    Mitäs ihmeellistä tuossa on? Oman luurini TomTom ei myöskään tarvitse yhteyttä.

  2. Useimmat matkapuhelimet vaativat puhelinverkkoyhteyden, jotta GPS suostuu toimimaan. Tiedä sitten mistä tämä johtuu…

Kommentointi on suljettu!