Sony Ericsson esitteli C510-kamerapuhelimen

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson on tänään virallisesti esitellyt uuden C510-kamerapuhelimen, josta on pyörinyt netissä kuvia ja tietoa jo jonkin aikaa. Kyseessä on yhtiö ensimmäinen Cyber-shot-puhelin, josta löytyy Smile-Shutter -hymyntunnistustekniikka. Kyseinen ominaisuus tullaa myös lisäämään Sony Ericsson C905 -malliin, joka on yhtiön tämän hetken lippulaiva kamerapuhelintensarjassa.

Sony Ericsson C510 ei tule taistelemaan Cyber-shot-sarjan herruudesta, vaan se sijoittuu kameransa puolesta esimerkiksi C905– ja C902-mallien taakse. Puhelimesta löytyy 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

”Nyt meillä on ilo esitellä tähän asti edullisin Cyber-shot -kamerapuhelimemme, C510 Cyber-shot. C510 on varusteltu ominaisuuksilla, joihin on totuttu vain korkealuokkaisimmissa puhelinmalleissa. Ominaisuudet kuten Smile-Shutter -hymyntunnistus, YouTube-palvelun käyttö sekä Snapfish by HP kuvatulostuspalvelu tekevät C510 Cyber-shot:n käytöstä todella hauskaa. Tämä puhelin antaa uusille markkinoille ja kuluttajille mahdollisuuden päästä nauttimaan Cyber-shot-laadusta”, kertoo Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström.  

Kameran lisäksi uutukaisesta löytyy tukuittain muitakin ominaisuuksia, kuten 3G, 2.2 tuuman näyttö, M2-muistikorttipaikka, Bluetooth ja FM-radio. C510 on kooltaan 107 x 47 x 12.5 millimetriä ja se painaa 92 grammaa.

Puhelin saapuu kauppoihin vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen aikana hopeisena ja mustana.

Sony Ericsson C510

2 kommenttia

  1. Jotenkin tuntuisi, että SonyEricssonin kannattaisi pikku hiljaa yrittää uudistua, mutta nähtävästi ovat eri mieltä asiasta. Jo minun ikivanha SE:ni näytti ihan samalta kuin tämä uutuus…

  2. Tämä puhelin on paras. Sain synttärilahjaksi tämän puhelimen ja ne toiminnot mitä siinä on just niin,kun ne pitää ollakkin.Omistin kosketusnäyttö puhelimen sony sekin,mutta ei se ollu minun juttu.Käytin huollossa 510 ja olen yrittänyt etsiä uutta saman laista,mutta taitaa kaikki olla kosketus juttuja.Toivon,että tulee aika jollon palataan vanhaan hyvään aikaan.
    Jos tiedätte kuka myy vielä näitä niin ilmoittakaa heti. KIITOS. En aijo luopua töstä niin kauan kun se vaan toimii. Mahtavaa kun sain laitaa tämän palautteen.

Kommentointi on suljettu!