Sony Ericsson julkaisi GPS:llä varustetun W715 Walkman -puhelimen

Sony Ericsson W715

Sony Ericsson on tänään esitellyt kaikkiaan jo kolme uutta puhelinmallia. Aiemmin aamupäivällä uutisoimme W508-musiikkipuhelimesta ja C510-kamerapuhelimesta. Niiden lisäksi yhtiö esitteli vielä toisen Walkman-mallin, joka kantaa nimeä Sony Ericsson W715. Uutukainen on ulkoisesti lähes identtinen viime vuoden marraskuussa julkaistun W705-mallin kanssa ja sen odotetaan saapuvan markkinoille tämän vuoden alkupuolella.

Walkman-malliston tapaan uutukaisessa keskitytään erityisesti musiikkiominaisuuksiin. Yhtiö kehuukin W715-mallin tarjoavan parhaan äänenlaadun luokassaan, kuten testivoittaja W980. Puhelimesta löytyy myös tuttuun tapaan nippu Walkman-toimintoja, joihin kuuluvat TrackID-musiikintunnistus, musiikin mielialan mukaan valitseva SensMe sekä Shake Control -liikeohjaus, jonka avulla kappaletta voi vaihtaa puhelinta heilauttamalla. 

Walkman-ominaisuuksien ja kehutun äänenlaadun lisäksi W715 tarjoaa myös nopeat WiFi- ja DLNA-yhteydet.

”Sony Ericsson panostaa jatkuvasti musiikkipuhelimien kehittämiseen. W715:ssä yhdistyvät erinomainen Walkman-äänenlaatu, monipuoliset paikannus- ja sijaintipalvelut sekä nopeat Wi-Fi- ja DLNA-yhteydet”, kertoo Sony Ericssonin Suomen ja Viron myynnistä vastaava Jon Grundström.

Sony Ericsson W715

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat 3G, 2.4 tuuman näyttö, A-GPS, Ula-radio ja 3.2 megapikselin kamera. W715-puhelimen mukana toimitetaan WayFinder Navigator– ja Google Maps -ohjelmisto.

Uutukainen on kooltaan 95 x 47.5 x 14.3 millimetriä ja se painaa 98 grammaa. Puhelin tulee saataville mustana ja hopeisena.

2 kommenttia

  1. sairaan hieno ulkonäkö=D Näyttää mukavalta, harmi ku kamera ei oo tarkempi. Ulkonäkö on täydellinen.

Kommentointi on suljettu!