Sony Ericsson W508 -musiikkipuhelin julkaistiin tänään

Sony Ericsson W508

Sony Ericsson on tänään julkistanut uuden W508 Walkman -musiikkipuhelimen, jonka tyyliä on mahdollista muuttaa vaihdettavilla Style-Up-kuorilla. Kyseessä on keskitasoon sijoittuva simpukkapuhelin, joka saapuu kauppoihin vuoden 2009 toisen neljänneksen aikana valkoisena ja harmaan.

Sony Ericsson W508 tarjoaa muista Walkman-puhelimista tutut SensMe– ja TrackID-ominaisuudet. Puhelin tarjoaa myös mahdollisuuden vaihtaa kappaletta tai nostaa äänenvoimakkuutta muutamalla puhelimen ravistuksella. W508-mallin kannen päältä löytyvät W980-mallin tapaan tutut musiikkinäppäimet, jotka mahdollistavat musiikin hallitseminen, ilman että läppää tarvitsee aukaista. Kyseessä on siis täysiverinen Walkman-puhelin.

Musiikkiominaisuuksien lisäksi puhelin on varustettu latausta nopeuttavalla HSDPA-teknologialla ja sen muita ominaisuuksia ovat 2.2 tuuman näyttö, M2-muistikorttipaikka, Bluetooth ja 3.2 megapikselin kamera. Uutukaisen ulkoinen näyttö on kooltaan 1.1 tuumaa ja se tarjoaa 128 x 36 pikselin tarkkuuden.

Sony Ericsson W508 -puhelimen mukana toimitetaan yhden gigatavun M2-muistikortti ja yksi ylimääräinen Style-Up-kuori.

Sony Ericsson W508

3 kommenttia

  1. Ihan keksitasoahan tämä, kuten juuri sanoit (keksitasoa, keksitasoa, en siis ollut minä joka kirjotta hauskasti pieleen. keksitasoa.

    Hieno puhelin, toivottavasti edullinen.

  2. Tilasin tämän puhelimen, mutta arvoitukseksi jäi että mistä näitä hienoja kuoria oikein saa…?

Kommentointi on suljettu!