Kattava video Palmin uuden Pre-puhelimen WebOS-käyttöliittymästä

Palm esitteli CES 2009 -messuilla uuden ja uljaan Pre-kosketusnäyttöpuhelimen, joka on varustettu yhtiön uudella Linux-pohjaisella WebOS-käyttöliittymällä. Käyttöliittymästä on jo nähty useita kuvakaappauksia Palmin kotisivulla, mutta nyt nettiin on saatu IntoMobile-sivuston toimesta erittäin kattava video, jonka katsomalla saa todella hyvän käsityksen WebOS-käyttöliittymästä ja sen toiminnasta.

Videossa näytetään selvästi, kuinka uusi käyttöliittymä toimii samalla kun esittelijä kertoo käyttöliittymän ominaisuuksista. Mielenkiintoinen yksityiskohta on muun muassa käyttöliittymän ominaisuus hakea yhteystiedoissa olevien henkilöiden kuvat Facebook-profiilien kautta. Kuvat päivittyvät siis jatkuvasti ja henkilön soittaessa näkyy kuva puhelimen ruudulla.

Yllä olevan videon perusteella ainakin minulle jää erittäin positiivinen kuva Palmin tulevasta puhelimesta. Uskaltaisin jopa sanoa, että tässä on oikeasti ensimmäinen puhelin, jolla on mahdollisuudet lyödä iPhone käytettävyyden osalta.

Palm Pre -puhelimen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 3.1 tuuman kosketusnäyttö, WiFi, GPS, Bluetooth, 3.5 mm:n kuulokeliitin, kiihtyvyysanturi ja kolmen megapikselin kamera. Puhelimesta löytyy myös kahdeksan gigatavun sisäinen muisti.

Lähde: IntoMobile

1 kommentti

  1. Näyttää kohtuu sulavalta tuon käyttiksen toiminta. Voisi olla ihan mielenkiintoinen. Tosin näyttö näyttää hieman pienehköltä vaikka ilmeisesti pitäisi olla kohtalaisen kokoinen…liekö pyöreät muodot hämäämässä.
    Ehkä vähän turhan paksu, mutta mielenkiinnolla hypistelisin laitetta kaupassa.

Kommentointi on suljettu!