Kinesis K2 – Lataa puhelimesi tuuli- tai aurinkoenergialla

Kinesis K2

Olemme nähneet MobiiliBlogissa jo useamman kerran erilaisia latureita, joilla voi ladata matkapuhelin tai muun kannettavan laiteen hyödyntämällä esimerkiksi aurinkoenergiaa. Sellainen on esimerkiksi aiemmin uutisoitu iCharge Eco, joka ei tosin pääse käytettävyydeltään nyt esiteltävän Kinesis K2 -laturin tasolle, koska sen akkujen lataaminen auringossa kestää erittäin pitkään.

Kinesis K2 onkin siinä mielessä erittäin mielenkiintoinen laturi, siellä se osaa hyödyntää aurinko- ja tuulienergiaa. Se osaa myös ottaa hyödyn irti molemmista yhtä aikaa.

Käytännöllisen laitteesta tekee sen nopeahkosti latautuva sisäinen akku. Kinesis K2 -laturin luvataan antavan puhelimelle virtaa noin 30 minuutin puhelun verran tunnin latautumisella auringossa tai tuulessa. Yhtiö ei kerro kuitenkaan tarkkaa aikaa, kuinka kauan sisäisen akun täyteen latautuminen kestää. Akkujen ollessa täynnä pitäisi Kinesis K2 -laturilla pystyä lataamaan matkapuhelin täyteen noin viisi kertaa.

Uutukaisen myyntiintulopäivää ei tiedetä vielä, mutta hinnan kerrotaan sijoittuvan noin 100 dollarin pintaan. Laturista löytyy lisäinfoa valmistajan kotisivulta.

Lähde: Gizmodo