Kuvia ja videoita Sony Ericssonin uutuuksista

Sony Ericsson W715

Ruotsalaisjapanilainen matkapuhelinvalmistaja, Sony Ericsson, esitteli viime viikolla kaikkiaan kolme uutta puhelinta: W508, C510 ja W715. Uudet mallit sijoittuvat ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan keskitasoon ja yhtiön uusin Cyber-shot-puhelin, C510, on halvin tähän mennessä julkaistu Cyber-shot-kamerapuhelin. Uutukainen tarjoaa kaikesta huolimatta 3.2 megapikselin kameran ja täysin uutena ominaisuutena  Smile-Shutter -hymyntunnistustekniikan. Sony Ericsson W508 on simpukkapuhelin, jonka tyyliä voi vaihtaa Style-Up-kuorilla. W715 on lähinnä hienoinen päivitys W705-malliin, joka tarjoaa musiikkiominaisuuksien lisäksi muun muassa WiFi-yhteyden.

Uutukaisista on ilmestynyt viime päivinä nettiin varsin mukava määrä videoita ja livekuvia. Niinpä päätin koota hieman yhteen linkkejä, joista löytää mielenkiintoista tietoa Sony Ericssonin tulevista puhelimista.

Sony Ericsson W508

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson W715