Uutta tietoa Palm Pre -mallin hinnoittelusta ja saatavuudesta

Palm Pre QWERTY

Palm julkaisi Pre-mallin viime viikolla yhdessä uuden Linux-pohjaisen WebOS-käyttöliittymän kanssa. Uutukainen on herättänyt paljon huomiota ja sen innovatiivisimpiin ominaisuuksiin kuulu langaton lataus, jonka ansiota puhelin tarvitsee vain asettaa Touchstone-alustalle, kun se halutaan ladata.

Uutukaisen hinnoittelusta on pyörinyt netissä erilaista tietoa, mutta nyt Mobile-Review on saanut tarkempaa tietoa asiasta vahvistuksen kera. Tietojen perusteella vaikuttaakin siltä, että Palm ei vielä itsekään täysin varma laitteen hinnoittelusta.

Mobile-Review:n mukaan yhtiö harkitsee myyvänsä Pre-puhelinta ilman kahden vuoden sopimusta Sprint-operaattorin kanssa 399 tai 499 dollarilla. Kahden vuoden sopimuksen kanssa puhelimelle tulisi hintaa luultavimmin 149 tai 199 dollaria. Yhtiö tulee päättämään tarkemman hinnan vasta lähempänä kesää, jolloin luultavasti esimerkiksi seuraavan sukupolven iPhone on esitelty.

Venäläissivusto on saanut mielenkiintoista tietoa myös koskien Palm Pre -puhelimen myyntivoluumia. Puhelinta tullaa ensitietojen mukaan valmistamaan ainoastaan 200 000 kappaletta tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Syynä on, että Palm ei saa tarpeeksi puhelintansa varten suunniteltuja erikoisnäyttöjä. Yhtiön tavoitteena on kuitenkin saada nostettua tuotantomäärää loppuvuotta kohti.

Mielenkiintoista tietoa. Vaikuttaa siltä, että uutukainen voisi olla mahdollista saada ilman kahden vuoden sopimusta, mutta ilmeisesti puhelin olisi siitä huolimatta lukittu. Näin ainakin itse ymmärsi asian, koska Palm on alusta asti kertonut, että Pre tulee yksinoikeudella Sprint-operaattorin kautta.

Lähde: UnwiredView