Motorola heittämässä hyvästi Windows Mobilelle?

Motorola on ollut viime aikoina kovien muutoksien edessä. Yhtiön puhelimet ovat käyneet kaupaksi huonosti ja markkinaosuus on tippunut paljon. Motorola on joutunut muuttamaan strategiaansa ja esimerkiksi lokakuun lopussa uutisoimme, että yhtiö hylkää kokonaan Symbianin ja siirtyy käyttämään puhelimissaan ainoastaan Windows Mobilea, Google Androidia ja omaa P2K-alustaa.

Motorola on itse kertonut, että Google Android tulee näyttelemään tulevaisuudessa erittäin suurta roolia yhtiön matkapuhelimissa. Siitä on tulossa Motorola eniten käyttämä mobiilialusta. Aiempien tietojen mukaan yhtiön oli tarkoitus käyttää Windows Mobilea osassa mallistoa, mutta viimeisimmät tiedot kertovat, että Windows Mobile -alustallekin oltaisiin sanomassa hyvästit.

PhoneScoop-sivuston mukaan Motorola tulee julkaisemaan tänä vuonna aiempia vuosia vähemmän puhelimia. Sivuston saaman tiedon mukaan kaikissa älypuhelimissa pyörii Google Android -käyttöjärjestelmä, joten näin ollen Windows Mobilea olisi kohtaamassa Sybiamin kohtalo.

Lähde: UnwiredView