Nokia julkaisi puhelimen kuntoilijalle: N79 Active

Nokia N79 Active

Nokia on tänään esitellyt Nokia N79 Active -multimediatietokoneen, joka on suunnattu kuntoilunystäville. Puhelimen myyntipakkauksen mukana toimitetaan Polar Bluetooth WearLink -sykemittarivyö, jonka avulla käyttäjä voi seurata tarkasti kuntonsa kehittymistä.

Yhtiössä uutukaista kehutaan täydelliseksi treenikaveriksi juoksulenkille, joka tekee kuntoilemisesta hauskaa. Puhelimesta löytyvän A-GPS-ominaisuuden ja mukana tulevan Nokia Sports Tracker -sovelluksen uuden version avulla N79 Active mahdollistaa parhaiden juoksureittien ja kuntoilutietojen tallentamisen ja julkaisemisen verkossa. Tietojen jakaminen ei jää pelkästään tähän, sillä käyttäjä voi halutessaan myös jakaa kuntoilun aikana kuuntelemiensa musiikkikappaleidensa nimet ja ladata verkkoon kameralla otettuja kuvia paikkatietojen kera.

”Nokia N79 Active tekee kuntoilusta hauskaa”, sanoo Nokian Nseries-tuotesarjasta vastaava johtaja Juha Kokkonen. ”Laite saa viihtymään treeneissä ja kannustaa kuntoilemaan vaikkapa ensi kesää silmällä pitäen. Polarin sykemittarin avulla käyttäjä voi seurata tarkasti kuntonsa kehittymistä. Nokian Sports Tracker -sovellus tuo kuntoiluun uuden ulottuvuuden, sillä sen avulla käyttäjä voi jakaa tiedot harjoittelustaan ja edistymisestään muiden kuntoilijoiden kanssa. Tämä innostaa kaikkia yhä parempiin suorituksiin.”

Nokia N79 Active -mallin ominaisuuksiin kuuluvat ainakin viiden megapikselin Carl Zeiss -optiikalla varustettu automaattitarkenteinen kamera, FM-radio, A-GPS, WLAN, Bluetooth, HSDPA ja microSD-muistikorttipaikka.

Nokia N79 Active Polar

Uutukaisen mukana toimitetaan Polarin sykemittarivyön lisäksi ainakin käsivarren ympärille kiinnitettävä kantolaukku, sporttiset kuulokkeet ja neljän gigatavun microSD-muistikortti.

Nokia N79 Active on saatavilla valituilla markkinoilla, ja sen verollinen suositushinta on noin 550 euroa.

3 kommenttia

  1. Tuohon otsikkoon vielä, niin eiköhän siinä ole tarkoitettu N79 eikä N97 😉

  2. Oho, johonkinhan se virhe sitten jäin! Koko ajan meni sekaisin N97 ja N79 😀

Kommentointi on suljettu!