Nokia julkaisi ohjelmistopäivityksen 5800 XpressMusic -puhelimelle

Nokia jatkaa merkittävien ohjelmistopäivitysten julkaisemista puhelimilleen. Muutama päivä sitten uutisoimme päivityksestä E71-mallille, joka toi mukanaan Internet Radio– ja My Nokia -ohjelmat ja yleistä parannusta puhelimen vakauteen.

Nyt yhtiö on julkaissut ohjelmistopäivityksen Nokia 5800 XpressMusic -puhelimelle, joka kantaa versionumeroa 11.0.008. Päivitys tarjoaa paljon parannuksia ja esimerkiksi siinä on korjattu Google-haun puuttuminen hakuohjelmasta, viestiohjelman kaatuilut ja Flashin aiheuttamat ongelmat nettiselaimessa. Lisää päivityksen tuomista korjauksista voit lukea täältä.

Nokia 5800 XpressMusic -puhelimen päivittäminen onnistuu Nokia Software Update -ohjelmalla. Ennen päivittämistä kaikista tiedoista kannattaa ottaa varmuuskopio, koska kaikki puhelimeen tallennetut tiedot tuhoutuvat päivityksen aikana.

19 kommenttia

 1. ”Ennen päivittämistä kaikista tiedoista kannattaa ottaa varmuuskopio, koska kaikki puhelimeen tallennetut tiedot tuhoutuvat päivityksen aikana.”
  Äskön päivitin oman 5800:sen ja en ole ainakaan huomannut että mitään olisi kadonnut.

 2. Päivitin kanssa omani, eikä mitään tietoja/asetuksia olisi hävinnyt. Mutta päivitys oli hyvä, näytön kääntäminen kiihtyvyysanturilla ei ole enää yhtä herkkä kuin aluksi. Meinasi ottamaan päähän kun puhelin vispasi näyttöä edestakaisin..

 3. Sepäs erikoista. Nähtävästi käytäntö on muuttunut. Yleensä puhelin palautuu perusasetuksiin kun ohjelmisto päivitetään. Positiivinen juttu, jos 5800 XpressMusicin kohdalla asia ei ole näin 🙂 Varmuuskopio kannattaa kuitenkin aina ottaa kaiken varalta 🙂

 4. Mistä päivitetti kun ei löydä NSU eikä ole myöskään Noksun sivustoilla tietoa moisesta? Onko kyseessä kieliversiosta aiheutuva viivästyminen vai onko Noksu poistanut päivityksen sivustoltaan jostakin syystä?

 5. yritin ite päivittää nokiani pc:lla mutta se väittä että päivitystä ei ole tullut että mitä teen

 6. Hei Niko! Päivitys pitäisi olla saatavilla, kuten yllä olevista kommenteista huomaat. Oletko varma, että puhelimessasi ei ole jo uusin ohjelmistoversio? 🙂

 7. eikös se vanha oo 10.0.010 ja se uus joku 11.0..?

 8. Kyllä, uusi versio on 11.0.008. Outoa, jos päivitysohjelma ei sitä löydä…

 9. mäkään en löydä sitä päivitystä. tuliko se vaan siihen päivitys ohjelmaan ku tarpeeks monta kertaa yritti? nyt ainakin sanoo ettei oo päivitystä tullu..

 10. Joo ei onnistu ei.. sofware updater ei löydä tollasta päivitystä.

 11. Outoa… Itselläni kun tätä puhelin ei ole, niin en pääse testaamaan päivitystä. Uusi ohjelmisto pitäisi kuitenkin olla saatavilla… Kokeilkaa muutaman kerran uudelleen, jos homma lähtisi vaikka pelittämään, kuten Nikolla kävi 🙂

 12. Oon tos runkannu tota ”yritä uudelleen” nappia aina kun oon koneella ollut ja sanoo edelleen samaa. ”puhelimellesi ei ole saatavilla ohjelmistopäivitystä” . hämärää. Laitoin mailia nokia careen. Ja software updater näyttää nykyisen ohjelmiston versioksi juurikin tuon vanhan 10.0.010 .

  Enpä tiedä. Viimeisen vuoden tehnyt töitä näiden laitteiden jälleenmyyjänä ja nyt ”vasta”? alkaa ottaa pattiin. Pitänee käydä kysymässä lähihuollosta, et onko tuossa joku kikka kolmonen..

 13. Nyt on päivitetty.. käytin huollossa 30min ajan ja ne lykkäs sen softan puhelimeen. Ihmettelivät sielläkin huoltomiehet että miks ei nokian sivuilta saa..

 14. Kiitos ilmoituksesta Erkki! Nyt ei tarvitse muiden pähkäillä saman ongelman kanssa enää.

 15. onks tohon noksuun tullu nyt lähipäivinä uutta päivitystä?

 16. onko noiden kytkyluurien päivityksissä jotain estoja? 5800 kytkymalliin en onnistunut päivittämään!

  1. Kokeilitko päivittämistä Nokia Software Update -sovelluksella? Jos puhelimessa on joku operaattorikohtainen softa, niin voi olla, että päivitystä ei ole saatavilla.

Kommentointi on suljettu!