Compulab Exeda – Android-puhelin, joka tukee myös Windows Mobilea

exeda android

Google Android on innostanut jo useita yhtiöitä yrittämään matkapuhelinmarkkinoille omalla Android-puhelimellaan. Innostuksen takana on luultavasti toive ehtiä markkinoille ennen suuria valmistajia ja yrittää näin taata menestys omalle laitteelle. Kenties tunnetuin Android-puhelin T-Mobile G1 -mallin jälkeen on australialaisen Kogan-yhtiön pian myynnistä löytyvä Agora.

Maaliskuussa markkinoille on tulossa jälleen uusi yrittäjä. Silloin myyntiin saapuu nimittäin yllä olevassa kuvassa esiintyvä Compulab Exeda -älypuhelin. Valtavirrasta laitteen erottaa tuki sekä Google Androidille että Windows Mobilelle. Käyttäjä voi siis vaihtaa käyttöjärjestelmän ilma, että puhelinta tarvitsee vaihtaa. Kyseessä ei toki ole ensimmäinen puhelin, joka tukee molempia käyttöjärjestelmiä, sillä olemme aiemmin jo uutisoineen esimerkiksi QiGi i6 -puhelimesta, josta kyseinen tuki löytyy.

Exeda-puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa QWERTY-näppäimistö, 3.5 tuuman VGA-kosketusnäyttö, WiFi ja 10/100 Baste-T Ethernet -portti. Uutukaisen sisuksista löytyy 520 megahertsin prosessori ja 128 MB:tä RAM-muistia.

Puhelimen hintaa eikä saatavuutta tiedetä vielä.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Käsittämättömän ruma laite. Tarkoitettu ihmisille, jotka katsovat puhelinta valitessaan vain sen speksejä?

Kommentointi on suljettu!