Nokialta puhelin ilman laturia: Nokia N79 Eco

Nokia N79 Eco

Nokia jatkaa uusien N79-versioiden tuomista markkinoille. Muutama päivä sitten yhtiö julkaisi Nokia N79 Active -mallin, jonka mukana tulee Polar Bluetooth WearLink -sykemittarivyö. Nyt yhtiön Iso-Britannian sivustolle on ilmestynyt jälleen uusi N79-versio, joka kulkee nimellä N79 Eco.

Nokia N79 Eco -mallista erikoisen tekee se, että puhelimen myyntipakkauksen mukana ei toimiteta ollenkaan laturia. Yhtiö pystyy näin pienentämään pakkauksen kokoa ja säästämään samalla luontoa. Ideana on, että puhelimen ostajalta löytyy jo puhelimeen sopiva laturi, jota voidaan käyttää puhelimen lataamiseen. Puhelin on siis suunnattu niille, joilta löytyy jo ennestään Nokian valmistama puhelin.

Jokaista myytyä N79 Eco -puhelinta kohti Nokia tulee myös lahjoittamaan neljä puntaa (~ 4.5 euroa) WWF:lle.

Nokia N79 Eco maksaa Nokian Iso-Britannian verkkokaupassa 319 puntaa (~ 358 euroa). Se on tällä hetkellä ainoa paikka ennakkotilata puhelin. Vielä ei ole tietoa, milloin puhelinta aletaan toimittamaan tilanneille ja onko se mahdollisesti tulossa myyntiin myös muualla päin maailmaa.

Ideana Nokia N79 Eco kuulostaa hyvälle. Voisi olla ihan kehittelemisen arvoinen idea tuoda kaikista malleista saataville versio ilman laturia. Näin jo laturin omistavat asiakkaat voisivat valita puhelimen ilman laturia ja tehdä samalla pienen ympäristöteon.

Lähde: All About Symbian

4 kommenttia

  1. Aivan loistava idea! Onko tuo halvempi kuin normaali N79 briteissä?

  2. Käsittääkseni hinta on sama, kun normaalilla N79:llä. Sinäänsä hauskaa, että laturin pois jättäminen pienentää vain pakettia, muttei hintaa. Toisaalta jos haluat olla ”eco-person”, niin eikun ostamaan. (Tai jos latureita on liikaa).

  3. Tuostahan lahjoitetaan WWF:lle 4£, joka taitaa olla jopa hieman suurempi summa kuin laturissa ja pakkausmateriaalissa & kuljetuksessa syntyneet säästöt. Tämän pohjalta ”normaalihinta” hyvinkin perusteltu. Mielellään näkisi kuitenkin myynnissä laturittomia versioita muutaman euron alennuksella. Ei vaan taida olla tarpeeksi suuret volyymit vrt. normipakkaus, jotta tuo toimisi.

  4. Heh….ei tule laturia, koska ei haluta lisää roskaa, mutta tulee jotain ihmeen vaihtokuoria sen sijaan ROFL 😀

Kommentointi on suljettu!