Uusi 8 megapikselin Samsung-kamerapuhelin vuoti nettiin

Samsung 8 mp puhelin

Nettiin on levinnyt mielenkiintoisia kuvia uudesta kahdeksan megapikselin kameralla varustetusta Samsungin puhelimesta. Uutukaisen mallinimeä ja täydellisiä teknisiä tietoja ei vielä tiedetä, mutta kuvista käy selväksi ainakin uutukaisen kameran ominaisuudet. Vaikuttaakin siis siltä, että INNOV8 ja Pixon ovat saamassa lähitulevaisuudessa kaverikseen uuden kahdeksan megapikselin kamerapuhelimen.

Huhun mukaan Samsungin uutukainen perustuu TouchWiz UI -käyttöliittymään, joka näyttää levittäytyvän useisiin yhtiön uusin kosketusnäyttöpuhelimiin. Samainen käyttöliittymä löytyy vasta esitellystä Samsung Show -projektoripuhelimesta ja tietenkin jo pidemmän aikaa myynnissä olleesta F480-mallista.

Puhelimen kamera on varustettu automaattitarkennuksella ja Xenon-salamalla, joten kyseessä on ehdottomasti kärkipäähän sijoittuva kamerapuhelin. Uutukaisen näytön huhutaan olevan tarkkuudeltaan mukavat 800 x 480 pikseliä. Muilta osin puhelimen ominaisuudet ovat pimennossa.

samsung 8 mp puhelin

Kuvissa esiintyvä puhelin voi hyvinkin olla tulossa myyntiin ainoastaan Koreassa, mutta toivotaan, että asianlaita ei ole niin. Toivottavasti uutukaisesta saadaan pian lisää tietoa.

Lähde: UnwiredView