Applen App Storesta on ladattu jo 500 miljoonaa ohjelmaa

apple app store 500 miljoonaa

Applen App Store -ohjelmistokaupan huikea menestys jatkuu. Yhtiön kotisivulle on ilmestynyt yllä oleva kuva, joka kertoo, että palvelu on ylittänyt 500 miljoonan ladatun ohjelma rajapyykin. App Store -palvelu avattiin viime vuoden heinäkuun 10. päivä, joten se on saavuttanut lyhyessä ajassa erittäin suuren suosion.

Yhtiön mukaan palvelusta löytyy tällä hetkellä jo yli 15 000 ohjelmaa. Tarjolla on sovelluksia peleistä pörssikurssien seurantaohjelmiin ja kaikkea siltä väliltä. Osa palvelun sovelluksista ovat täysin ilmaisia ja osa maksullisia.

App Storen suosion takana on luultavimmin sen helppo käytettävyys. Kaikki puhelimelle tarjolla olevat ohjelmat löytyvät yhdestä paikasta ja ovat vain muutaman klikkauksen päässä. On toki selvää, että ilman suurta laitekantaa ei menestystä olisi tullut.

Hyvät latausluvut innostavat varmasti kolmannen osapuolen kehittäjiä entisestään panostamaan iPhoneen. Se on totta kai ainoastaan hyvä asia Applelle, koska yhtiö on saamassa itselleen vakaan aseman matkapuhelinmarkkinoilla. Tulevaisuudessa eri matkapuhelinalustojen ohjelmistotarjonta tulee varmastikin näyttelemään suurta roolia asiakkaista kilpailtaessa. Applella on tässä suhteessa valoisat tulevaisuuden näkymät.

3 kommenttia

  1. Olen kuullut että myynti köhii ja pahasti…

  2. Eihän jutussa mitään mainitakaan paljonko on noista puolesta miljoonasta ollut maksullisia. Jos maksuttomia on tarjolla edes 5% niin niiden latausosuus lähentelee varmaan 95:ä (mutua)

  3. Ja puhumattakaan minkälaatuisia kyseiset ohjelmat ovat.

Kommentointi on suljettu!