Sony ei anna Sony Ericssonin käyttää PlayStation-brändiä?

Sony Ericsson PlayStation

Mobile Today -sivusto kertoo, että Sony Ericssonilla on ollut aikomuksena tuoda markkinoille pelipuhelin, mutta ongelmaksi on muodostunut Sony, joka ei ole antanut puoliksi omistamalleen yhtiölleen käyttöön PlayStation-brändiä. Pelipuhelin voitaisiin toki tuoda markkinoille ilman PlayStation-brändiä, mutta kuten Walkman– ja Cyber-shot-puhelimet ovat osoittaneet on tunnetulla nimellä suuri hyöty markkinoilla.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kuulemme huhuja tämän asian tiimoilta. Uutisoimme nimittäin viime kesänä PlayStation-puhelimeen liittyvästä huhusta, jonka mukaan Sony tulee julkaisemaan pelipuhelimen itse, ilman Sony Ericssonia. Mobile Today -sivuston lähteiden mukaan huhu on totta ja PlayStation-puhelin nähdään markkinoilla ainoastaan Sonyn toimesta. Sony Ericssonilla ei siis olisi mitään mahdollisuuksia saada brändiä käyttöön omiin puhelimiinsa.

Kiistely PlayStation-brändistä on tietojen mukaan huonontanut yhtiöiden välejä. Sony Ericsson kertoo kuitenkin edelleen tutkivansa mahdollisuuksia käyttää PlayStation-brändiä puhelimissaan.

Kaiken takana on ilmeisesti se, että Sonyn mielestä Sony Ericssonin puhelimet eivät ole tarpeeksi hyviä ja näin ollen ei ole perusteltua käyttää niissä PlayStation-brändiä. Itse voisin kuitenkin kuvitella, että olisi molempien yhtiöiden etu kehittää PlayStation-puhelin yhdessä. Mielenkiintoista nähdä, miten tässä käy.

Lähde: IntoMobile