Hyundai Mobile laajentaa Isoon-Britanniaan

Hyundai Mobile

Hyundai tuo meille Suomalaisille ja useimmille muillekin ensimmäisenä mieleen autonvalmistajan, mutta yhtiöltä löytyy myös muutakin toimintaa. Yhtiöllä on nimittäin oma matkapuhelinyksikkö, joka kulkee nimellä Hyundai Mobile. Yksikkö toimii tällä hetkellä vain muutamissa Aasian ja Euroopan maissa, mutta tilanteeseen on tulossa muutos ainakin siltä osin, että yhtiö laajentaa matkapuhelintoimintaansa Isoon-Britanniaan. Laajentuminen voi tarkoittaa, että Hyundain puhelimia nähdään tulevaisuudessa yhä enemmän myynnissä ympäri Eurooppaa.

Yhtiön tarkoituksena ei ole päätyä marginaali peluriksi Ison-Britannian kännykkämarkkinoilla, vaan tavoitteena on saavuttaa 3-5 prosenttia maan markkinoista ensimmäisen viiden vuoden aikana. Tavoitetta Hyundai lähtee metsästämään tänä vuonna noin 15 puhelimen voimin, jotka yhtiöllä on tarkoitus julkaista Ison-Britannian matkapuhelinmarkkinoille.

Markkinoille on tulossa puhelimia useisiin eri luokkiin. Hyundai ei ole vielä hirveästi kommentoinut tulevia puhelimia, mutta tietojen mukaan ainakin Windows Mobile -pohjaisia malleja tullaan näkemään.

Lähde: UnwiredView