Nokia 5730 XpressMusic -puhelin vuodettu verkkoon

nokia 5730 xpressmusic

Arvostettu matkapuhelinsivusto Mobile-Review on vuotanut nettiin uuden Nokia 5730 XpressMusic -puhelimen. Sivusto ei ole julkaissut uutukaisesta pelkkiä suttuisia kuvia, vaan Mobile-Review:n väki on päässyt kokeilemaan uutukaista oikein kunnolla ja sen tuloksena siitä on kirjoitettu varsin kattava arvostelu. Kyseessä ei toki ole lopullinen arvostelu laitteesta, koska käsittelyssä oli vasta prototyyppiasteella oleva puhelin, joka ei vastaa kaikilta ominaisuuksiltaan lopullista tuotetta.

5730 XpressMusic -mallin erikoisuuksiin kuuluu sivusta esiin tuleva QWERTY-näppäimistö, jollainen ollaan jo aiemmin nähty E75-mallissa, joka vuodettiin nettiin viime vuoden puolella. Yhtiöllä on selvästikin tavoitteena tuoda QWERTY:llä varustettuja puhelimia useisiin eri luokkiin, ei ainoastaan niin sanottuihin businessmalleihin. Mobile-Review:n mukaan Nokia yrittää jatkaa E71-mallin menestystä tuomalla QWERTY-näppäimistöllä varustettuja ja suhteellisen edullisia puhelimia markkinoille.

nokia 5730 xpressmusic

Uutukaisen ominaisuuksiin kuuluvat EDGE, Symbian S60, 3.2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelimesta ei näillä näkymin tule löytymään 3G-yhteyttä, joten kyseessä on ehdottomasti edullisempaan päähän sijoittuva QWERTY-puhelin.

Nokia 5730 XpressMusic -puhelimen julkaisun pitäisi tapahtua tämän kuun aikana. Myyntiin puhelinta voidaan odottaa huhtikuussa noin 220 euron hinnalla varustettuna.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

  1. Hyvä lisä halpoihin S60 luureihin. Suomessa hinta taitaa nousta lähellä 300 €, mutta silti kohtuu halpa. Ja onhan tuo sivusta liukuva qwerty-näppis sekä kätevä että tyylikäs. Epäilisin kyllä vielä, etteikö 3G:tä tuohon tulisi…

    Nokialta tuleekin tänä vuonna ennätysmäärä qwerty-näppiksellä olevia luureja.

  2. ihan paras känny.mul on nyt puoltoista vuotta vanha 5610 ja seki ihan sika hyvä ja toi 5730 on 30-70e kalliimpi

    xD

Kommentointi on suljettu!