Sony Ericssonilla työn alla pelipuhelin Walkman-ominaisuudella?

SE W395

Viimeisimmät huhut viittaavat siihen, että Sony Ericsson on työstämässä halvempaan hintaluokkaan sijoittuvaa pelipuhelinta, josta löytyy myös musiikkipuhelimista tuttu Walkman-ominaisuus. Tietojen mukaan kyseessä olisi viime kesänä julkaistun F305-mallin Walkman-versio, jonka mallinimi on Sony Ericsson W395.

Uutukaisen voidaan olettaa muistuttavan F305-mallia ulkoisesti ja ominaisuuksiltaan. Puhelimen näytön yläpuolelta löytyy erilliset pelinäppäimet, joiden ansiosta W395-mallilla pelaaminen on helpompaa. Ominaisuuksien osalta puhelimesta arvellaan löytyvän ainakin kahden tuuman näyttö, kahden megapikselin kamera ja Bluetooth. On myös hyvin todennäköistä, että Sony Ericsson W395 -mallin mukana toimitetaan useita valmiiksi ladattuja pelejä, kuten yhtiö teki F305-mallin kanssa.

Näyttää hieman siltä, että Sony Ericsson vain jatkaa vanhojen mallien kierrätystä. Tässä valossa yhtiön tulevaisuus ei näytä kovinkaan hyvältä. Toivottavasti tänä vuonna nähdään kuitenkin jotain uutta ja innovatiivista Sony Ericssonilta.

Lähde: IntoMobile