Lisää tietoa ja kuvia tulevasta Nokia E75 QWERTY -puhelimesta

Nokia E75

Nokia E75 -mallista uutisoimme MobiiliBlogissa ensimmäisen kerran jo viime vuoden syyskuussa. Sen jälkeen E75:stä saatiin lisää tietoa marraskuussa ja nyt se ponnahtaa taas pinnalle uusien kuvien ja tietojen kera.

Kuten kuvasta näkyy, niin kyseessä on siis E-sarjan puhelin, joka on muodoltaan perinteinen candybar-puhelin. Erikoisen E75:stä tekee kuitenkin sen QWERTY-näppäimistö, jonka saa esille puhelimen sivusta.

Nokia E75 -mallin ominaisuuksiin kuuluvat viimeisimmän tiedon mukaan 2.4 tuuman QVGA-näyttö, 3.2 megapikselin kamera, HSDPA ja WiFi. Uutukaisessa pyörii S60 3rd Edition Feature Pack 2 -käyttöliittymä.

E75 ei ole ainoa Nokian puhelin, josta tulee löytymään sivusta esiin tuleva QWERTY-näppäimistö. Nettiin levisi nimittäin tällä viikolla kuvia myös Nokia 5730 XpressMusic -puhelimesta, josta löytyy vastaavanlainen näppäimistö.

Yhtiöltä on siis tulossa markkinoille ainakin kaksi uutta QWERTY-puhelinta, joiden julkaisun voisi kuvitella olevan jo varsin lähellä. Julkistuksen uskoisi tapahtuvan viimeistään helmikuussa pidettävässä Mobile World Congress -tapahtumassa.

Lähde: Daily Mobile

3 kommenttia

  1. Puhelimesta pitäisi aiempien huhujen mukaan löytyä myös A-GPS-ominaisuus 🙂

  2. miksi jo markkinoilla on e75 miksei myynissä

Kommentointi on suljettu!