Matkapuhelinfoorumin käyttäjät: Vuoden 2008 puhelin on Nokia E71

Matkapuhelinfoorumin käyttäjät ovat perinteisesti valinneet näin uuden vuoden alkajaisiksi viime vuoden parhaan puhelimen. Tällä kertaa ykköspaikasta kamppailivat lähinnä Apple iPhone 3G, Nokia E71 ja Nokia 5800 XpressMusic. Voiton vei lopulta paljon eri medioissakin kehuttu Nokia E71, joka kahmi äänistä 35.23 prosenttia. Kakkoseksi päätyi Applen vihattu ja rakastettu iPhone 3G, joka saavutti äänistä 28.98 prosenttia. Kolmas sija meni Nokia 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimelle. Se saalisti äänistä 15.91 prosenttia. Muut mukana olleet puhelinmallit saivat lähinnä vain hajaääniä. Kolmen kärki oli siis tällä kertaa omaa luokkaansa.

Vuoden 2008 puhelimen valintaan osallistui kaikkiaan 176 äänestäjää. Osuiko valinta oikeaan? Mitä MobiiliBlogin lukijat ovat asiasta mieltä?