Nokia toimittanut yli miljoona 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelinta

Nokia on kertonut onnistuneensa toimittamaan jo yli miljoona 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelinta. Nokia 5800 XpressMusic on yhtiön ensimmäinen massamarkkinoille suunnattu kosketusnäyttöpuhelin, joka esiteltiin markkinoille viime vuoden lokakuussa.

Nokialta puuttui pitkään valikoimistaan kunnollinen kosketusnäyttöpuhelin, joka voisi kilpailla asiakkaista esimerkiksi Applen, LG:n ja Samsungin kanssa. 5800 XpressMusic -mallille on siis luonnollisesti ladattu paljon odotuksia ja nyt ylittynyt miljoonan rajapyykki kertoo siitä, että puhelin on otettu markkinoilla vähintäänkin kohtalaisen hyvin vastaan.

Hyvästä myynnistä kertoo myös se, että uutukainen on ollut saatavilla tähän asti vain osassa maailman matkapuhelinmarkkinoita. Suomessa puhelin on ollut jo myynnissä jonkin aikaa, mutta esimerkiksi Isossa-Britanniassa 5800 XpressMusic -mallin myynti alkoi vasta tämän viikon perjantaina. Puhelimen myynnin voitaneen siis odottaa vain kiihtyvän entisestään.

”Nokia 5800 XpressMusic on saanut erittäin positiivisen vastaanoton ja nyt saavutettu rajapyykki osoittaa, että ihmiset ympäri maailmaa haluavat puhelimen, joka tarjoaa hyvät musiikkiominaisuudet ja ottaa myös samalla kaiken irti kosketusnäyttöteknologista”, hyvää myyntiä kommentoi Nokian Jo Harlow.

Nokia 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3.5 mm:n kuulokeliitin, Flash-tuki, Bluetooth ja 3.2 megapikselin kamera. Puhelimen näyttö on kooltaan 3.2 tuumaa ja se tarjoaa 640×360 pikselin tarkkuuden.

Nokia kertoo jatkavansa 5800 XpressMusic -mallin levittämistä uusille markkina-alueille tämän vuoden aikana.

1 kommentti

  1. Harmi vain, että tuli pikkasen myöhään myyntiin.

Kommentointi on suljettu!