Samsungilta tulossa kolme uutta puhelinta: B2100, Louve ja Pivot

Samsung puhelin logo

Expansys-verkkokauppa on jakanut blogissaan hieman tietoa Samsungin tulevista malleista. Sivuston mukaan korealaisvalmistaja on tuomassa markkinoille alkuvuodesta uuden kolhuja kestävän puhelimen ja kaksi Windows Mobile -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa QWERTY-näppäimistöllä varustettua älypuhelinta.

Uusi iskuja kestävä puhelin on mallinimeltään Samsung B2100. Puhelin on IP54-sertifioitu ja sen ominaisuuksissa on paljon yhteyksiä B2700-malliin. Uutukaisesta tosin puuttuvat ainakin 3G, taskulamppu ja askelmittari. Kyseessä on siis mitä ilmeisemmin iskunkestävä puhelin, josta on karsittu pois kaikki ylimääräiset ominaisuudet.

Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmään pohjautuvat puhelin kulkee koodinimellä Samsung Louve. Puhelin muistuttaa huhun mukaan HTC:n TyTN II -puhelinta. Louve-mallin ominaisuuksin kuuluvat ainakin 3.2 megapikselin kamera ja työpöytä widgetit.

Kolmas puhelin on uutukaisista se mielenkiintoisin ainakin ominaisuuksiensa osalta. Kyseessä on koodinimellä Samsung Pivot kulkeva puhelin, josta tulee löytymään uusi Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä. Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat QWERTY-näppäimistö, LED-salama, viiden megapikselin kamera, A-GPS, Bluetooth ja WiFi.