Philips Xenium X520 – Lisävirtaa AAA-paristolla

Philips Xenium X520

Philips ei ole tunnettu huippuominaisuuksilla varustetuista puhelimista, vaan yhtiön erikoisalaa ovat puhelimet, jotka pesevät kilpailijat toiminta-aikojen pituudessa. Olemme jo aiemmin uutisoineet muun muassa Xenium X620– ja Xenium X500 -malleista, joista molemmat tarjoavat hurjat kaksi kuukautta valmiusaikaa. Puhelimet ovat kaiken lisäksi myös varsin hyvännäköisiä, mutta niistä ei löydy viimeisimpiä hienouksia ominaisuuspuolelta.

Nyt Philips on tuomassa jälleen yhden uuden ja erittäin mielenkiintoisen mallin Xenium-sarjaan. Uusi Xenium X520 ei pääse valmiusajassa aivan yllä mainittujen mallien tasolle, mutta siitä löytyy yksi varsin mielenkiintoinen ominaisuus. Puhelimessa voi nimittäin käyttää tarvittaessa lithium AAA-paristoa, jonka kerrotaan antavan puhelimelle puheaikaa 2.5 tuntia ja valmiusaikaa peräti viikon verran. Puhelimen oma akku tarjoaa puheaikaa kahdeksan tunnin verran ja valmiusaikaa yhden kuukauden.

Philips Xenium X520 -mallin muita ominaisuuksia ovat kahden megapikselin kamera, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja 176×220 pikselin näyttö.

Uutukaisen kerrotaan saapuvan markkinoille maaliskuussa. Ilmeisesti puhelin suuntaa muiden Philipsin mallien tavoin ainakin Kiinan ja Venäjän markkinoille. Tarkkaa tietoa puhelimen markkina-alueista ei kuitenkaan ole.

Lähde: IntoMobile & NewsMobile