LG VX9600 -puhelin muuttuu tarpeiden mukaan

verizon lg vx9600 versa

Nettiin on levinnyt tietoa varsin mielenkiintoisen näköisestä LG VX9600 -puhelimesta, joka on tulossa Yhdysvalloissa myyntiin Verizon-operaattorin kautta. Mielenkiintoiseksi puhelimen tekee sen modulaarisuus, joka mahdollistaa sen osien vaihtamisen käyttötarkoituksen mukaan. Uutukaisen idea myötäilee siis aiemmin uutisoitua Modu-puhelinta, joka käyttää myös hyväkseen modulaarisuutta.

Tällä hetkellä ei ole vielä paljoakaan tietoa puhelimelle mahdollisesti tarjolla olevista vaihtomoduuleista, mutta netissä pyörineiden tietojen mukaan näppäimistömoduuli, pelimoduuli ja kaiutinmoduuli olisivat ainakin tulossa. Uutukaisen voisi siis hetkessä muuttaa pelipuhelimesta todellisesti musiikkipuhelimeksi tai sähköpostin kirjoitteluun sopivaksi työpuhelimeksi. Kuulostaa varsin mielenkiintoiselta.

LG VX9600 -puhelimen ominaisuudet ovat myös vielä tällä hetkellä aika hämärän peitossa. Huhun mukaan siitä löytyy varmasti Bluetooth stereotuealla ja microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen näytön voitaneen arvailla olevan 3-3.5 tuuman kokoinen. Kuvien perusteella uutukaisesta näyttäisi myös löytyvän jonkin tasoinen kamera ja kuvausvalo.

Uutukaisen julkaisuajankohtaa ei vielä tiedetä tarkkaan, mutta nettiin on levinnyt Best Buy -kauppaketjun dokumentti, joka viittaisi puhelimen saapuvan myyntiin jo 22. helmikuuta. Asian suhteen ei ole kuitenkaan mitään varmuutta, joten jääkäämme odottelemaan lisätietoa asian suhteen.

Lähde: UnwiredView & HowardForums