Samsung i780 -puhelimelle nyt saatavilla Windows Mobile 6.1 -päivitys

samsung i780 wm 6.1

Samsung on julkaissut iloisen yllätyksen kaikille SGH-i780-puhelimen omistajille. Käyttäjät voivat nimittäin nyt päivittää puhelimensa Windows Mobile -käyttöjärjestelmän versioon 6.1. Puhelimesta on tähän mennessä löytynyt Windows Mobile 6.0, jonka voi nyt siis päivittää ilmaiseksi uusimpaan 6.1-versioon.

Samsung SGH-i780 on 2.55 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, josta löytyy myös QWERTY-näppäimistö. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, Bluetooth, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. Puhelimen sisuksista löytyy 624 megahertsin prosessori, 256 megatavua ROM-muistia ja 128 megatavua RAM-muistia.

i780-puhelimen päivittäminen onnistuu virallisen päivityssivuston kautta.