Apple päivitti iPhonen versioon 2.2.1

Apple on julkaissut pienen ohjelmistopäivityksen iPhone– ja iPhone 3G-puhelimilleen, joka kantaa versionumeroa 2.2.1. Kyseessä ei ole suuri päivitys, joka toisi mukanaan joitain uusia ja hienoja ominaisuuksia, vaan päivitys keskittyy lähinnä korjaamaan pieniä virheitä ja parantamaan puhelimen yleistä vakautta.

Applen ominen tietojen mukaan iPhone OS 2.2.1 parantaa erityisesti Safarin vakautta, joka on omienkin kokemusten perusteella  hieman epävakaa välillä. Nyt turhien kaatuiluiden pitäisi kuitenkin olla historiaa. Uusi versio korjaa myös Mail-ohjelmassa ilmenneen ongelman, jonka vuoksi ohjelmasta tallennettu kuvat eivät näkyneet oikein kamerarullassa.

iPhonen päivittäminen onnistuu helposti liittämällä puhelin tietokoneeseen ja hakemalla uusi päivitys iTunes-ohjelman kautta.

4 kommenttia

  1. Ja tärkein syyhän tähän päivitykseen on kiusanteko jailbreikkaajille ja keltalumikoille 😛

  2. Miten tässä etenis kun, rakas mutta teknoloogisesti taitamaton, äitini meni ja päivitti puhelimensa (kusilumi unlock) tähän uuteen firmware päivitykseen. Onko mitään kikkaa saada takaisin 2.2.0 versioon?

  3. Moi etrz,

    Vähän epäilen, että ei ole mahdollista, mutta koita hakea vaikka Googlesta haulla ”iPhone downgrade 2.2 to 2.2.1” Näyttäisi löytyvän jotain tietoa, josta voi olla apua 🙂

Kommentointi on suljettu!